Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve Teknolojideki Gelişmelere uyumlu, yetiştiği Meslek Alanında Plan, Program ve Proje Yapabilen, Yaptığı projeyi uygulayabilen, Yabancı Kaynaklardan yararlanabilen, Yabancı Dil Bilgisine sahip, Türk Endüstrisine Ara Teknik İnsan-Gücü Yetiştirmektir. Ayrıca Gelişmiş Teknoloji Transferini sağlama ve ülkemizdeki teknik öğretmenlerin gelişen teknolojiye uyumlarını gerçekleştirmek amacıyla Hizmet İçi Eğitim Merkezi oluşturmaktır.

Misyon: Sorgulayan, araştıran ve doğru düşünen, değişime açık, bilim ve teknolojiyi bu içerikte değerlendirebilen, demokratik, laik bilince sahip, çevre bilinci gelişmiş, sosyal faaliyetler içerisindeki değerlere önem veren, mesleki eğitimi üst düzeyde verebilen, her alanda başarıyı yakalayan, yabancı dil bilen, bulundukları her ortamda farklılıklarını gösteren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2 farklı ERASMUS+ projesi, TÜBİTAK 4006, Satranç Turnuvası İlçe İkinciliği, Futsal İlçe üçüncülüğü, Atletizm ilçe birinciliği

Isınma: Merkezi doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce-Fransızca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://profiloatl.meb.k12.tr

Adres - Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul

Yerleşim Yeri - Kağıthane Kaymakamlığının yanında.

Adres - Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi No 219/1 Kağıthane/İstanbul

Ulaşım Atölyeler : Kağıthane merkezden geçen minibüs ve otobüslere 5 dk. yürüme mesafesinde. Derslikler : Gültepe ana caddeden geçen tüm otobüs ve minibüsler okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine ve ilçe merkezine 5 dk.